Cartes & Menus.

Entrées / Apetizers Entrées / Apetizers

confiture de figues

Foie gras with Ratafia, fig jam

Veal and fish tartar, blinis and lentils

Duck pie, mushrooms and pistachios

à la tapenade truffée

The "Croque Monsieur" from Reims with truffle tapenade

fricassée et émulsion champignons

Perfect egg with smoked ham parmesan and mushrooms

selon légumes de saison

Soupe belong the season vegetables

Les Plats / Course meal

Côté mer / Sea side entrees Côté mer / sea side entrees

fondue de poireaux

Shrimps and scallop shells, leeks

fondue d'épinards et artichauts

Salmon with mashed potatoes and beetroot

risotto aux algues

Octopussy tentacles, red mullet fillet, algae risotto

fenouil braisé

Pollack with fennel

Côté terre / Earth side entrees Coté terre / earth side entrees

carottes glacées au miel

Beef filet, smoked pepper, honey carrots

sauce morilles

Poultry filet in bread crust, morel sauce

purée de pommes de terre et de panais

Veal chop, mushrooms, potatoes, parsnips

panais et figues

Pork fillet with parsnips and figs

Les Fromages & Desserts / Cheese & Deserts

du marché & sa salade

Selection of the day, served with salad

Côté sucré / Sweet side Côté sucré / sweet side

Chocolate cream with buckwheat

Milk rice with raspberry biscuits

crème pralin

-

du Petit Comptoir

Selection of mini deserts with a coffee

-

Roasted figs with port and cottage cheese

*Prix toutes taxes & service compris

*Service and taxes included

All meals are house made and produced in our kitchen from raw products

Les

menus

Menu hors boissons

Menu without drinks

Marbré de foie gras Lucullus (langue de veau fumée)

Foie gras of duck with smoked veal tongue

OU / OR

Saumon nori, salade de lentillons de Champagne

Salmon with algae, lentil salad

Filet de lieu jaune, risotto aux algues

Pollack fillet, algae risotto

OU / OR

Magret de canard aux figues, purée de pommes de terre et betteraves rouges

Duck fillet with mashed potatoes and beetroot

La planche de fromages du moment (supplément 4€)

Cheese from the market (supplement of 4€)

Moelleux chocolat noir

Dark chocolate cake

OU / OR

Crème brûlée aux mirabelles

Crème brûlée with yellow plum

*Certains changements avec des plats de la carte entraînent un supplément

*Some change can cause a supplement

Le menu bistro

Starter, main course & desert

Choice of two plates (between starter, main course and desert), written on the blackboard

Un verre de vin (15cl)

A glass of wine (15cl)

OU / OR

Eau minérale (50cl)

Mineral water (50cl)

Un café

Coffee