Cartes & Menus.

Entrées / Apetizers Entrées / Apetizers

Les

au Ratafia & épices

Foie gras with spices & Ratafia

Lobster salad with vegetables

à la tapenade truffée

The "Croque Monsieur" from Reims with truffle tapenade

selon légumes de saison

House made soup with seasonal vegetables

Tartar from beef ans sea bass with cherries

Veal carpaccio with pesto

Tomato salad with burrata and bresaola

Les Plats / Course meal

Côté mer / Sea side entrees Côté mer / sea side entrees

(découpée en salle)

Grilled sea bass, vegetable salad

Red mullet, mini ratatouille, peas

Prawns with cabbage, algae sauce

Smoked tuna with thyme, potatoes

Côté terre / Earth side entrees Coté terre / earth side entrees

Duck breast, roasted watermelon

Beef fillet with foie gras, artichokes

canard, boeuf, agneau, andouille de Guéméné

Mixed meat grill, potatoes

à la paysanne

Pork chop (300g), potatoes and vegetables

garniture provençale

Lamb in crusty pie, ratatouille

Les Fromages & Desserts / Cheese & Deserts

du marché & sa salade

Selection of the day, served with salad

Côté sucré / Sweet side Côté sucré / sweet side

Pie of peaches, verbena emulsion

Strawberry soup, almond ice cream and emulsion

Spicy cooked pear

du Petit Comptoir

Selection of mini deserts with a coffee

Cheesecake with rhubarb ans gingerbread

glace pistache

Chocolate cake, cherry compote, pistachio ice cream

Raspberry ice cream

*Prix toutes taxes & service compris

*Service and taxes included

All meals are house made and produced in our kitchen from raw products

Les

menus Menus

Menu hors boissons

Menu without drinks

Foie gras au speck et artichauts

Foie gras with speck and artichokes

OU / OR

Saumon mariné aux épices, salade de légumes

Spicy marinated salmon, vegetable salad,

Ballottine de volaille à la moutarde de moût de raisin Clovis

Poultry cooked with grape mustard

OU / OR

Dos de cabillaud mariné au thym, pommes grénailles, citron, olives

Cod with thyme, potatoes with lemon and olives

Duo de fromages du marché & sa salade (supplément 4€)

Cheese from the market (supplement of 4€)

Mi-cuit chocolat froid, glace pistache

Cold chocolate cake, pistachio ice cream

OU / OR

Crème brûlée à la framboise

Le menu bistro

Starter, main course & desert

Choice of two plates (between starter, main course and desert), written on the blackboard

Un verre de vin (15cl)

A glass of wine (15cl)

OU / OR

Eau minérale (50cl)

Mineral water (50cl)

Un café

Coffee

Le chef vous propose (pour l'ensemble de la table uniquement)

Un menu dégustation 6 plats

The chef proposes you (for all the guests of the table)

A degustation menu of 6 course meal

*Certains changements avec des plats de la carte entraînent un supplément

*Some change can cause a supplement