Cartes & Menus.

Entrées / Apetizers

pain grillé et pickles

Duck foie gras, toast and pickles

poires et groseilles sorbet poire

Trout, pear and redcurrant tartar with pear sorbet

salade de lentillons noirs de Champagne

Beef Tataki, Champagne black lentil salad

The "Croque Monsieur" from Reims with preserved tomatoes

jaune d’œuf cuit par le froid

Crab nems with guacamole, cold cooked egg yolk

selon légumes de saison

Soupe belong the seasonal vegetables

Les Plats / Course meal

Côté mer / Sea side entrees

fricassée d’artichauts, tomates et coriandre

Duo of lobster and red mullet, fricassee of artichokes, tomatoes and coriander

écrasée de rattes

Salmon cooked in beetroot juice, mashed ratte

risotto pistou

Prawn fritters with tandoori, risotto pistou

légumes printaniers, sauce vierge

Mixed fish, spring vegetables, sauce vierge

Côté terre / Earth side entrees

asperges

Pigeon in foie gras puff pastry, asparagus

basilic

Iberian pluma with aubergine caviar and basil

fricassée d’artichauts et tomates

Beef fillet, artichoke and tomato fricassee

croûte de parmesan

Mixed grill Bayaldi with parmesan crust

Les Fromages & Desserts / Cheese & Deserts

Les Fromages / Cheese

& sa salade

Selection of the day, served with salad

Côté sucré / Sweet side

Chocolate pear with sorbet

Strawberry Pavlova with olive oil and coconut

Crème brulée with Chartreuse

crème et glace pistache

Raspberry cream and pistachio ice cream tartlet

à l’orange et son sorbet (12mn)

Dark chocolate and orange cake with sorbet (12mn)

Selection of mini deserts with a coffee

*prix toutes taxes et service compris*

*Service and taxes included

Les plats faits maison sont élaborés sur place à partir de produits bruts

All meals are house made and produced in our kitchen from raw products

Les

menus

*Certains changements avec des plats de la carte entraînent un supplément

*Some change can cause a supplement

Le chef vous propose Un menu dégustation 6 plats (pour l’ensemble de la table uniquement et pas après 13h le midi et 21h le soir )

The chef proposes you a degustation menu of 7 course meal (for all the guests of the table)

Le menu bistro

Starter, main course & desert

Choice of two plates (between starter, main course and desert), written on the blackboard

Un verre de vin (15cl)

A glass of wine (15cl)

OU / OR

Eau minérale (50cl)

Mineral water (50cl)

Un café

Coffee

*certains changements avec des plats de la carte entraînent un supplément*

*Some changes within the menu dishes can cause a price supplement*

Menu hors boissons

Menu without drinks

Marbré de foie gras et éffiloché de canard

Marbled foie gras and duck flakes

Salade de lentilles noires de Champagne

Champagne black lentil salad

OU / OR

Tartare de truite aux poires et groseilles, sorbet poire

Trout tartar with pears and redcurrants, pear sorbet

Pavé d’Angus caviar d’aubergines et artichauts frits - Sauce truffée

Angus steak with aubergine caviar and fried artichokes - Truffle sauce

OU / OR

Filet de dorade risotto pistou - Sauce poivrons rouges

Fillet of sea bream risotto pistou - Red pepper sauce

Duo de fromages du marché et salade ( supplément 4€ )

Duo of market cheeses and salad ( supplement 4€ )

Moelleux chocolat noir à l’orange et son sorbet

Dark chocolate and orange cake with sorbet

OU / OR

Crème brûlée à la Chartreuse

Crème brûlée with Chartreuse

*certains changements avec des plats de la carte entraînent un supplément*

*Some changes within the menu dishes can cause a price supplement*