Cartes & Menus.

Les

Entrées / Apetizers Entrées / Apetizers

au Ratafia & épices

Foie gras of duspices & Ratafia

Tartar from ducks

à la tapenade trufée

The "Croque Monsieur" from Reims with truffle tapenade

selon légumes de saison

House made soup with seasonal vegetables

Pastry with sweetbread and pistachios

copeaux de speck et parmesan

Boiled egg with speck,parmesan and foie gras sauce

Kasuari Head Title

Les Plats / Course meal

Côté mer / Sea side entrees Côté mer / sea side entrees

(découpée en salle)

Roasted bream, mashed potatoes with lemon

Different fish cooked prepared with leek

Sea bass, corn risotto, butternut

céleri et poires rôties

Spicy red tuna, celery and pears

Côté terre / Earth side entrees Coté terre / earth side entrees

Beef fillet with foie gras

Lamp chops with mushrooms

Kasuari Head Title

grenailles au lard et champignons

Pork fillet, potatoes, mushrooms

Kasuari Head Title

Les Fromages & Desserts / Cheese & Deserts

du marché & sa salade

Selection of the day, served with salad

Côté sucré / Sweet side Côté sucré / sweet side

Baba with rhum, pinapple

12 minutes

Black chocolate cake, white chocolate ice cream

Cooked automn fruits

du Petit Comptoir

Selection of mini deserts & coffee

Vanilla cream, coffee, whisky

Cheesecake with mango

Kasuari Head Title

*Prix toutes taxes & service compris

*Service and taxes included

All meals are house made and produced in our kitchen from raw products

Crème brûlée (coffee, whisky)

Les

menus Menus

Menu hors boissons

Menu without drinks

Le marbré de foie gras

Terrine of duck liver & ham from Reims

OU / OR

Saumon mariné à la betterave rouge

Salmon with beetroot

Magret d'oie aux dragées

Goose fillet with sugar bonbons

OU / OR

Filet de dorade risotto de blé butternut

Bream fillet corn risotto butternut

Duo de fromages du marché & sa salade (supplément 4€)

Cheese from the market (supplement of 4€)

Moelleux chocolat noir glace et coulis chocolat blanc

Dark chocolate cake, white chocolate ice cream

OU / OR

Crème brûlée café whisky

Le menu bistro

Starter, main course & desert

Choice of two plates (between starter, main course and desert), written on the blackboard

Un verre de vin (15cl)

A glass of wine (15cl)

OU / OR

Eau minérale (50cl)

Mineral water (50cl)

Un café

Coffee

Le chef vous propose (pour l'ensemble de la table uniquement)

Un menu dégustation 6 plats

The chef proposes you (for all the guests of the table)

A degustation menu of 6 course meal

*Certains changements avec des plats de la carte entraînent un supplément

*Some change can cause a supplement