Cartes & Menus.

Entrées / Apetizers Entrées / Apetizers

chutney mangue

Foie gras with Ratafia, mango chutney

émulsion féta aux herbes

Tomato and avocado carpaccio

Crab rillettes

à la tapenade truffée

The "Croque Monsieur" from Reims with truffle tapenade

Salmon tartar with green apple

Les Plats / Course meal

Côté mer / Sea side entrees Côté mer / sea side entrees

Sea bass with eggplant

fondue d'épinards et artichauts

Monkfish, chorizo sauce, with spinach and artichokes

écrasée de pommes de terre au citron vert

Prawns, mashed potatoes with lime

Côté terre / Earth side entrees Coté terre / earth side entrees

caviar d'aubergines

Beef filet with foie gras and eggplant

risotto à la betterave rouge

Duck fillet with honey, beetroot risotto

étuvée de betteraves fumée

Mixed grill, small vegetables, chorizo

Les Fromages & Desserts / Cheese & Deserts

du marché & sa salade

Selection of the day, served with salad

Côté sucré / Sweet side Côté sucré / sweet side

Tiramisu with strawberries

Warm black chocolate cake with red fruits

du Petit Comptoir

Selection of mini deserts with a coffee

Cheesecake, blueberries

*Prix toutes taxes & service compris

*Service and taxes included

All meals are house made and produced in our kitchen from raw products

Les

menus

Menu hors boissons

Menu without drinks

Foie gras et jambon de Reims, salade de lentillons

Foie gras of duck, ham from Reims

OU / OR

Rillette de crabe méli-mélo de salade de fleurs, émulsion féta

-

Saumon grillé, écrasée de pommes de terre au citron vert

Grilled salmon, mashed potatoes with lime

OU / OR

Filet mignon de veau à cheval, risotto à la betterave rouge

Veal fillet with fried egg, beetroot risotto

La planche de fromages du moment (supplément 4€)

Cheese from the market (supplement of 4€)

Moelleux chocolat noir

Dark chocolate cake

OU / OR

Nougat glacé maison, coulis fruits rouges

House made almond ice cream with red fruit sauce

*Certains changements avec des plats de la carte entraînent un supplément

*Some change can cause a supplement

Le menu bistro

Starter, main course & desert

Choice of two plates (between starter, main course and desert), written on the blackboard

Un verre de vin (15cl)

A glass of wine (15cl)

OU / OR

Eau minérale (50cl)

Mineral water (50cl)

Un café

Coffee