Cartes & Menus.

Entrées / Apetizers

chutney betterave

Whole cooked duck foie gras, beetroot chutney

pomme Granny et son sorbet

Trout tartare, Granny apple and its sorbet

salade de lentillons noirs de Champagne

Beef Tataki, Champagne black lentil salad

The "Croque Monsieur" from Reims with preserved tomatoes

salade de tétragone

Smoked monkfish carpaccio, tetragon salad

selon légumes de saison

Soupe belong the seasonal vegetables

Les Plats / Course meal

Côté mer / Sea side entrees

fricassée d’artichauts, tomates et coriandre

Duo of tuna and red mullet, fricassee of artichokes, tomatoes and coriander

sauce curcuma

Panaché de poissons aux petits légumes, sauce curcuma

risotto pistou

Prawn fritters, risotto pistou

écrasée de rattes

Salmon cooked in beet juice, mashed potatoes

Côté terre / Earth side entrees

fricassée d'artichauts et tomates

Fillet of beef foie gras, fricassee of artichokes and tomatoes

basilic

Iberian pluma with aubergine caviar and basil

petits légumes

Veal sweetbread with spinach and small vegetables

écrasée de rattes au persil plat

Mixed grill, mashed fingerling potatoes with flat-leaf parsley

Les Fromages & Desserts / Cheese & Deserts

Les Fromages / Cheese

& sa salade

Selection of the day, served with salad

Côté sucré / Sweet side

Clafoutis with cherries and its ice cream

Strawberry Pavlova with olive oil and coconut

Crème brulée with Chartreuse

crème et glace pistache

Raspberry cream and pistachio ice cream tartlet

à l’orange et son sorbet (12mn)

Dark chocolate and orange cake with sorbet (12mn)

Selection of mini deserts with a coffee

*prix toutes taxes et service compris*

*Service and taxes included

Les plats faits maison sont élaborés sur place à partir de produits bruts

All meals are house made and produced in our kitchen from raw products

Les

menus

*Certains changements avec des plats de la carte entraînent un supplément

*Some change can cause a supplement

Le chef vous propose Un menu dégustation 6 plats (pour l’ensemble de la table uniquement et pas après 13h le midi et 21h le soir )

The chef proposes you a degustation menu of 6 course meal (for all the guests of the table)

Le menu bistro

Starter, main course & desert

Choice of two plates (between starter, main course and desert), written on the blackboard

Un verre de vin (15cl)

A glass of wine (15cl)

OU / OR

Eau minérale (50cl)

Mineral water (50cl)

Un café

Coffee

*certains changements avec des plats de la carte entraînent un supplément*

*Some changes within the menu dishes can cause a price supplement*

Menu hors boissons

Menu without drinks

Marbré de foie gras et éffiloché de canard

Marbled foie gras and duck flakes

Salade de lentilles noires de Champagne

Champagne black lentil salad

OU / OR

Tartare de truite aux poires et groseilles, sorbet poire

Trout tartar with pears and redcurrants, pear sorbet

Pavé d’Angus caviar d’aubergines et artichauts frits - Sauce truffée

Angus steak with aubergine caviar and fried artichokes - Truffle sauce

OU / OR

Filet de dorade risotto pistou - Sauce poivrons rouges

Fillet of sea bream risotto pistou - Red pepper sauce

Duo de fromages du marché et salade ( supplément 4€ )

Duo of market cheeses and salad ( supplement 4€ )

Moelleux chocolat noir à l’orange et son sorbet

Dark chocolate and orange cake with sorbet

OU / OR

Crème brûlée à la Chartreuse

Crème brûlée with Chartreuse

*certains changements avec des plats de la carte entraînent un supplément*

*Some changes within the menu dishes can cause a price supplement*